Apartmani Kate - MurterŽelite kroz jedan boravak upoznati Hrvatsku iz više uglova i na taj način maksimalno iskoristiti svoj odmor? Imate dva tjedna na raspolaganju i ne želite ih iskoristiti sve na jednom mjestu?

Putem naše web stranice imate jedinstvenu priliku složiti idealnu kombinaciju za Vaš odmor iz snova te uz Apartmane Ferdo u Živogošću Blato, ujedno možete rezervirati apartmane Kate u Murteru. Na taj način možete boravak na obje lokacije povezati u jedan odmor. *

Apartmani Kate

Lokacija
Apartmani Kate su smješteni u mjestu Murter, na otoku Murteru, koji se nalazi između Zadra i Šibenika. Murter je smješten u blizini svih većih gradova u srednjoj Dalmaciji (Zadar, Split, Šibenik) te u blizini čak tri Nacionalna parka.

Lokacija apartmana Kate je izuzetno pogodna zbog blizine glavne plaže u Murteru ''Slanica''. Od apartmana do glavne plaže dijele samo maslinici i pješačka staza te se nalaze na tek nekoliko minuta hoda do plaže Slanica. Apartmani su okruženi maslinicima te se pogled pruža isključivo na prirodni okoliš, što omogućava ugodan prirodni ambijent za vrijeme boravka u apartmanima.

Apartmani

Apartmani Kate sastoje se od četiri novoopremljena apartmana pogodna za dvoje, troje ili četvero ljudi. Tri apartmana su smještena u prizemlju, a jedan apartman nalazi se na drugom katu te ima pogled na more s terase i pogled na marinu iz spavaće sobe. Svaki apartman sastoji se od:
– kuhinje sa sofom na razvlačenje
– odvojene spavaće sobe
– kupaonice
– terase

Apartmani su potpuno opremljeni:
– klima uređaj
– Wi-Fi
– LCD TV
– Satelitska TV
– Parking mjestoPLAŽE

Murter se sastoji od više plaža. U blizini apartmana Kate nalaze se čak tri plaže: Slanica, Luke i Podvrške. Glavna plaža je pješčana plaža Slanica. Sve plaže imaju pješčane i stjenovite predjele.
– Slanica (pješčana plaža)
– Čigrađa (šljunčana plaža)
– Luke (šljunčana plaža)
– Podvrške (šljunčana plaža)

beach cigradja plaža murter
Plaža Čigrađa

beach luke plaža murter
Plaža Luke

beach podvrske plaža murter
Plaža Podvrske

beach slanica plaža murter
Plaža Slanica

O MURTERU
Otok Murter je poznat po prekrasnom prirodnom okruženju te je izvrsna polazišna točka za turistički obilazak brojnih atraktivnih odredišta. Smješten je na srednjem Jadranu, između Zadra i Šibenika. Murter je ujedno otok kojeg s kopnom povezuje most u mjestu Tisno, tako da za dolazak u Murter nije potreban prijevoz trajektom. Murter je posebno prepoznatljiv zbog blizine prekrasnog prirodnog bisera: Nacionalnog parka Kornati.

Što sve možete posjetiti iz Murtera:
– Nacionalni park Kornati (izlet brodom je organiziran iz mjesta Murter)
– Nacionalni park Krka (oko 40 kilometara udaljenosti)
– Nacionalni park Paklenica (oko 90 kilometara udaljenosti)
– Vransko jezero (oko 30 kilometara udaljenosti)
– Posjet predivnim gradovima, simbolima srednjeg Jadrana: Šibenik (35 kilometara), Split (110 kilometar) i Zadar (65 kilometara)


* Dostupnost ponude ovisi o dostupnosti apartmana.